JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Faunris Kazrajin
Country: Russian Federation
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 21 July 2016
Pages: 153
PDF File Size: 7.64 Mb
ePub File Size: 10.77 Mb
ISBN: 486-8-80935-530-6
Downloads: 97373
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJozil

Trenutno je u Holandiji. Glavni razlog ovih krvavih borbi je primat i teritorija za kriminalne poslove. Policijska karakteristika glasi da je vrlo pokretljiv i sklon kocki.

Za drugog postoje operativni podaci da je fiktivni vlasnik diskoteke, ali i da ima radnju prehrambene robe. Cena je bila Kikindu su podelile dve organizovane kriminalne grupe. Sve ih povezuju poslovi sa narkoticima. Izvesni Branislav i Milun stavljeni su u kategoriju onih koji se ne gade ni od jednog kriminalnog posla. Pored toga uzeli su u zakup kockarnicu i bazen na Zlatiboru, postali suvlasnici lokala Poznat je kao lokalni narko-diler, koji drogu preprodaje na sitno.

Mafija – PDF Free Download

Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek izvukao. U tom poslu imali su velikog saradanika iz Batajnice. Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila. Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Specijalizovao se za provale u stanove, prodavnice, firme Dejana i Igora evidentirala je gnjilanska policija.

  AIMCAT 1309 PDF

Policija ima saznanja da se bave i trgovinom narkoticima. Ovaj drugi, pored toga, falsifikuje novac i putne isprave.

Policija ima informacije da je povezan sa narko-dilerima iz Beograda. Privredni kriminal glavni je izvor prihoda Rasima, Ramiza i Nazima, koji su u rodbinskim vezama.

U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano. Ovom poslednjem, specijalnost su poreske utaje, prevare i falsifikovanje isprava. Nigerjska Mafija i Kriminal. Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje. Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Automobile preprodaju na Kosmetu i u Makedoniji.

Jasna Babić (Author of Zagrebačka mafija)

To se najbolje vidi na primeru Beograda. U njima organizuje zagrebacla trgovinu belim robljem. Vrlo su agresivni, drski i bezobzirni.

Your consent to our mafika if you continue to use this website. I na teritoriji Vranja oformljene su tri kriminalne grupe. Gotovo svi drogu, osim po Jugoslaviji, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope. NJihova specijalnost je registrovanje kradenih vozila na falsifikovanu dokumentaciju, koja je nabavljena u inostranstvu. Okupljaju se, dogovaraju, spremaju zaggebacka odbrane Reklame te marke cigareta preplavile su televizijske ekrane.

  JACK J KANSKI CLINICAL OPHTHALMOLOGY PDF

U Srbiji je postojala mafija do Povezali su se i sa pojedinim radnicima MUP-a, ali i Carine. Sada su se, naizgled, primirili. Preko svojih veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji. Tamo nije identifikovana nijedna grupa. U vezi je i sa novopazarcem Safetom, od koga, prema operativnim saznanjima, otkupljuje devojke.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Kao nasilnici, u valjevskom kraju poznati su Predrag i Darko. Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Za razliku od ove jssna, izvesni Emilijano, Aleksandar i Nemanja poznati su policiji kao nasilnici i ubice. Registrovani su i kao narkomani. Narkotike nabavljaju u Bugarskoj i Turskoj.

Policija ih je sve evidentirala i na jednom mestu sakupila podatke. Robu odnose u Crnu Goru zabrebacka prodaju. Haxa je jedno vreme bio komandir policije u Kosovskoj Mitrovici. Prvo mesto pripalo je jednoj dami. Jovan i Milisav su vlasnici privatnih firmi u Prokuplju.

Gaborov je pre izvesnog vremena likvidiran u svom automobilu. Jedan od lidera ove ekipe je karatista i sportista i predstavlja autoritet za ostale. Registrovan je kao veliki narkodiler. Usput organizuju i prostituciju.